Aankoop BOG

U zoekt kantoor- en/of bedrijfsruimte in de stad of regio. Of u heeft al iets op het oog, maar weet niet of de vraagprijs, technische staat en andere zaken op orde zijn. Goed dat u bij Arcuris Bedrijfsmakelaars aanklopt.

1. Eerste gesprek

U overlegt ons uw wensen en eisen voor het bedrijfspand. We kijken naar de vraagprijs, locatie met uitvalswegen, uitstraling, enzovoort. We presenteren u onze succesvolle werkwijze en maken duidelijk wat wij voor u kunnen betekenen.

2. Opdracht

U geeft ons opdracht voor u aan de slag te gaan. Wij ondertekenen een Opdracht tot Dienstverlening met uw én onze rechten en plichten duidelijk verwoord.

3. Zoeken

Uw Arcuris Bedrijfsmakelaar gaat op zoek. Hij zet alle contacten, websites, social media en andere kanalen in om de bedrijfs- en kantoorpanden te vinden die aan uw wensen voldoen.

4. Gevonden panden

Wij zetten de panden die we hebben gevonden voor u op een rijtje. Wat zijn de plus- en minpunten? We nemen alle opties door.

5. Bezichtiging

U wilt enkele panden persoonlijk bekijken. Uw Arcuris Bedrijfsmakelaar regelt bezichtigingen. Samen met u bekijkt hij het pand en maakt hij een gedegen analyse.

6. Onderhandelingen

U besluit te onderhandelen. Uw Arcuris Bedrijfsmakelaar voert de onderhandelingen voor u. Elk bod en tegenbod worden met u besproken. Hij adviseert u over de volgende stap in het onderhandelingsproces.

7. Aankoop

De onderhandelingen zijn succesvol verlopen. Uw makelaar zorgt voor de afronding op papier en onderhoudt contact met de verkopende partij en de notaris voor passeren van de akte.
Deze werkwijze, in combinatie met onze kwalificaties: Betrokken, Betrouwbaar, Gedreven. Blijkt succesvol, telkens weer.
Maak direct een afspraak