1321 EK
almere

De Binderij 72

€ 590,- p/m.
Beschikbaar
Bedrijfsruimte

Omschrijving

Algemeen
J’esthé is hét centrum voor innerlijke en uiterlijke verzorging in Almere, gevestigd op bedrijventerrein de Binderij in Almere-literatuurwijk. De Binderij is goed te bereiken en ligt aan uitvalswegen naar de Hogering en de A6. Het station van Almere-Muziekwijk ligt op loopafstand.

Als zelfstandig ondernemer kun jij je hier vestigen, de bedoeling is dat jouw professie ook de andere ondersteund. Je werkt zelfstandig maar niet alleen, hoe gezellig is dat! Het centrum straalt luxe en rust uit. Jouw klant zal zich hier op haar/zijn gemak voelen. Je werktijden bepaal je zelf, door samen te werken met je mede ondernemers kun je jouw klantenkring uitbreiden. Samen staan we sterker!

Op dit ogenblik is er gevestigd een; schoonheidsspecialiste, kapper, colonhydrotherapeut, waxing/ontspanningsmassage salon, nagelstyliste en een haartransplantatiekliniek.

Indeling
Gezamenlijke entree met toilet, balie en wachtruimte (gemeenschappelijke ruimte). In de wachtruimte staat een grote leestafel. Aan de wachtruimte liggen diverse behandelkamers.

Vanuit de gemeenschappelijke ruimte op de begane grond, kunt u via de trap naar de 1e verdieping. Op deze verdieping zal zich binnenkort een kapsalon vestigen maar er is ook nog een afsluitbare ruimte/kamer over die zich prima leent voor bijvoorbeeld ene pedicure, wimperstylist of andere uiterlijke verzorgingsberoepen. De ruimte wordt leeg opgeleverd, overname van de stoel is eventueel te bespreken. De aangeboden ruimte is ongeveer 15m2, er is een wasbak is aanwezig en de ruimte is afgewerkt met een systeemplafond met daglichtpanelen.

Huurprijs
De huur is € 590,- inclusief servicekosten per maand, excl btw.
De huurbedragen zijn per maand exclusief BTW en inclusief verwarming, elektra, schoonmaak van de centrale ruimtes en gebruik van water. Alles op basis van Fair use policy. Er is een gemeenschappelijk gebruik van keuken en toilet.

Huurtermijn
1 jaar

Opzegtermijn
3 maanden

Huurbetaling
Per maand vooruit te voldoen.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2015) inclusief de daarbij behorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
Per direct.

Voorbehoud
Eigenaar behoudt zich het recht tot gunning voor.


Lees meer +

Foto's

Kenmerken & functies

Overdracht

Status

Beschikbaar

Prijs

€ 590,- p/m.

Type aanvaarding

In overleg

BTW belast

Ja

Servicekosten

€ 0,- p/m

Bouwvorm

Bouwvorm

Bestaande bouw

Bouwjaar

2004

Indeling

Hoofdbestemming

Bedrijfsruimte

Totale oppervlakte

104 m2

Bedrijfshal oppervlakte

104 m2

Diversen

Bedrijfsruimte bedrijfshal in units vanaf

15 m2

Woonruimte

Geen woonruimte aanwezig

Locatie

Bedrijventerrein, Kantorenpark, In woonwijk

Onderhoud binnen

Goed

Onderhoud buiten

Goed

Overig

Hoofdbestemming

Bedrijfsruimte

Luchtbehandeling bedrijfshal

Airco, Mechanische ventilatie

Kantoorruimte aanwezig

Nee

Locatie

cross