1315 GP
almere

Spoordreef 26

€ 324,- p/m.
Beschikbaar
Kantoorruimte

Omschrijving

Algemeen
Zoekt u grote kantoorruimten en ruime werkplekken in een bruisende en centrale omgeving die toegevoegde waarde biedt aan ondernemers en medewerkers? Dan bieden de derde en vierde etage van dit markante pand van Moar! Almere aan de Spoordreef daarvoor goede mogelijkheden op loopafstand van winkels en diverse voorzieningen als het Stadhuis, bioscoop, schouwburg en Almere CS. Het pand is bij Almeerders bekend als het voormalige postkantoor en ANWB / VVV servicepunt en het vroegere ‘Saeckenborgh’. Moar! Almere is per openbaar vervoer en auto uitstekend te bereiken en heeft voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden.

Etage drie en vier van ieder ca 950m2 vvo bieden verrassende grote werkruimten en zijn nog deels naar wens in te delen. De ruimten en ict infra structuur zijn op deze etages bij uitstek geschikt voor grote callcenters, sales kantoren en werving en selectie bedrijven. Moar! Almere is recentelijk voor het grootste deel gerenoveerd en heeft modern ingerichte gezamenlijke ruimten met een zeer representatieve uitstraling.

Bestemming / meerdere functies
• Etage vier is zelfs geschikt te maken voor kort verblijf of woonfunctie. Dit biedt goede conceptuele mogelijkheden met de overige gebruiksfuncties in het pand.
• Op etage 1 en 2 worden kantoren en praktijkruimten van diverse metrages tussen 20-70m2 verhuurd volgens het Moar! fullservice kantoorconcept in een trendy urban style kantooromgeving. Flexibiliteit en ontzorgen zijn een essentieel onderdeel van het fullservice concept. Daarnaast heeft Moar! een uitgebreid zakelijk netwerk opgebouwd. Dit is voor nieuwe bewoners van toegevoegde waarde. Op etage 1 zijn diverse zorggerelateerde ondernemingen gehuisvest als bijvoorbeeld Afiya Huisartsen, Bartimeus en Medicare Fysio. Op etage 2 zakelijke dienstverlening en online branche met huurders als Swart Advocaten, Nijman en Dulder Beschermingsbewind en WeerWerk.
• In de commerciële plint op de begane grond hebben de Natuurwinkel, Sixt autoverhuur en Smartrepair zich gevestigd. De grote hoeveelheid winkelend publiek en zichtlocatie zijn voor hen van toegevoegde waarde.

Beschikbaarheid en prijzen etage 3 en 4
Op etage 3 en 4 zijn grotere kantoren van 40, 70 en 300m2 nvo te huur tot en met een complete etage van 950m2. Met name geschikt voor grotere ondernemingen. Zij kunnen op onderdeel gebruik maken van de fullservice kantoorvoorzieningen als bijvoorbeeld een glasvezel internetverbinding of representatieve vergaderruimten. In overleg met pandeigenaar is het mogelijk om kantoorindelingen nog te wijzigen en/of verder te moderniseren.

Prijzen van de kantoorruimten op etage 3 en 4 worden apart geoffreerd en afgestemd op specifieke klantwensen waarbij lengte huurovereenkomst, opleveringsniveau worden meegenomen. Basis huurprijs is € 102,50 p/m2 vvo en servicekosten € 30,00 p/m2 excl btw.

Beschikbaarheid en prijzen fullservice kantoorconcept etage 1 en 2
Op etage 1 en 2 zijn nog enkele kantoren beschikbaar, variërend tussen 20-75m2. Deze kunnen -indien gewenst- samengevoegd worden. De prijzen per maand variëren tussen € 395 en € 1.385 excl btw. Deze prijzen zijn inclusief GWE, gebouwenbeheer, klein onderhoud en schoonmaak en inclusief Moar! service als internet, printen, koffie/thee en het gebruik vergaderruimten. Alle kantoorunits bieden maximale privacy en kunnen indien gewenst samengevoegd worden. De modern ingerichte kantine-, vergader- en ontvangstruimten (urban style) bieden representatieve mogelijkheden voor ontvangst van externe bezoekers of eigen personeel.

Bereikbaarheid en parkeren
Het pand ligt op een prima locatie in Almere-Stad langs de P-Ring. Het station Almere Centraal is gelegen op loopafstand van 5 minuten. De afstand tot de rijksweg A6 is circa 10 minuten en vlot te bereiken via de buitenring N702. Ook (betaalde) parkeerplaatsen zijn op korte afstand van het pand gelegen, waaronder de Leerlinggarage direct achter het pand. Via de Parkeerwinkel Almere zijn voldoende (bedrijfs)abonnementen te verkrijgen.

Opleveringsniveau
Moar! Almere wordt in de huidige staat aangeboden met de volgende voorzieningen:
• Centrale entree voorzien van modern intercomsysteem;
• Plafonds met led verlichtingsarmaturen;
• Sanitaire voorzieningen en toiletten per verdieping (gemeenschappelijk);
• Keuken/pantry (gezamenlijk);
• Scheidingswanden;
• Vloerbedekking;
• Te openen ramen;
• Airco units op etage 1;
• Diverse moderne ingerichte kantine- en vergaderruimten (fullservice concept etage 1 en 2);
• 24/7 toegankelijk;
• Rolstoel toegankelijk;
• Kabelgoten ten behoeve voorzien van elektra, databekabeling en WCD`s;
• Lift (gemeenschappelijk).

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurbetaling
Per maand vooruit te voldoen via automatisch incasso.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van tenminste 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI –alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg 1, 3, 5 of 10 jaar.

Opzegtermijn
Afhankelijk van huurtermijn.

Toewijzing
- aansluitkosten met betrekking tot het fullservice concept bedragen eenmalig € 300,- excl btw;
- voor bedrijven of organisaties die geen BTW belaste prestaties verrichten in het gehuurde geldt een nader te bepalen BTW compensatieopslag.

Huurovereenkomst
Conform ROZ model inclusief de daarbij behorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Onder voorbehoud gunning eigenaar.


Lees meer +

Foto's

Kenmerken & functies

Overdracht

Status

Beschikbaar

Prijs

€ 324,- p/m.

Type aanvaarding

In overleg

BTW belast

Ja

Servicekosten

€ 30,- p.m² p.j.

Bouwvorm

Bouwvorm

Bestaande bouw

Indeling

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Totale oppervlakte

1.746 m2

Kantoorruimte oppervlakte

1.746 m2

Energie

Energielabel

A

Energie verloop datum

2027-05-29

Parkeergelegenheid

Parkeerpl. overdekt

0 parkeerplaats(en)

Parkeerpl. overdekt prijs

€ 0,- excl. BTW

Diversen

Kantoorruimte in units vanaf

450 m2

Aantal verdiepingen

5

Woonruimte

Geen woonruimte aanwezig

Locatie

Winkelgebied, Stadscentrum.

Locatie toelichting

Nabij de Bottelaarspassage (Almere Centrum).

Overig

Hoofdbestemming

Kantoorruimte

Voorzieningen

Inbouwarmaturen, Liften, Te openen ramen, Kabelgoten, Systeemplafond, Toilet, Pantry, Verwarming, Kamerindeling

Luchtbehandeling kantoor

Mechanische ventilatie

Kantoorruimte aanwezig

Nee

Plattegronden

Locatie

cross