8232 DN
lelystad

Stationsweg 8

€ 2.000,- p/m.
Beschikbaar
Winkelruimte

Omschrijving

Algemeen
Het object is gelegen in het centrum van Lelystad. In de directe omgeving zijn diverse uitzendbureaus, banken, winkels, supermarkten en horeca gelegenheden. Kortom, een aantrekkelijke omgeving met alle centrumvoorzieningen op loopafstand. Deze ruimte ligt aan een belangrijke aanlooproute richting het station van Lelystad.

In de direct omgeving zijn o.a. gelegen: supermarkt Deen en de ABN AMRO. Kruidvat, Runnersworld, Bakker Bart, ANWB, Eye Wish Optieciens, KPN winkel, Dolcis, Miss Etam, Douglas etc.

Bereikbaarheid
Het object ligt op een zeer goede centrum locatie in Lelystad. Het station van Lelystad is gelegen op loopafstand van minder dan 1 minuut. Daarnaast is de ruimte gelegen tegenover de parkeergarage "Neringweg".

Vloeroppervlak/Metrage
Circa 165 m² winkelruimte op begane grond.

Bestemming
Winkelruimte/dienstverlenende ruimte. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de gemeente Lelystad.

Opleveringsniveau
Het object wordt in huidige - casco - staat aangeboden.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving (betaald parkeren).

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Servicekosten
In overleg.

Promotiebijdrage
In overleg.

Huurbetaling
De huur wordt per maand vooruit betaald.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van tenminste 3 maanden huur en eventuele servicekosten, promotiebijdrage te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Huurtermijn
5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken model (2008) inclusief de daarbij behorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
Per direct.

Gunning
De eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.


Lees meer +

Foto's

Kenmerken & functies

Overdracht

Status

Beschikbaar

Prijs

€ 2.000,- p/m.

Type aanvaarding

Direct

BTW belast

Ja

Servicekosten

p/m

Bouwvorm

Bouwvorm

Bestaande bouw

Indeling

Hoofdbestemming

Winkelruimte

Totale oppervlakte

165 m2

Winkelruimte oppervlakte

165 m2

Frontbreedte

500 cm

Parkeergelegenheid

Parkeerpl. overdekt

0 parkeerplaats(en)

Parkeerpl. overdekt prijs

€ 0,- excl. BTW

Diversen

Winkelruimte in units vanaf

165 m2

Aantal verdiepingen

1

Woonruimte

Geen woonruimte aanwezig

Locatie

Winkelgebied, Stadscentrum.

Welstandsklasse

A2

Bijdrage winkeliersvereniging

Ja

Overig

Hoofdbestemming

Winkelruimte

Kantoorruimte aanwezig

Nee

Plattegronden

Locatie

cross