1333 AV
almere

Verfmolenstraat 2

€ 615.000,- k.k.
Verkocht ovb
Bedrijfsruimte

Omschrijving

Bedrijfswoning met mogelijkheden tot uitbreiding. Ideaal voor een ondernemer en luxe voor iemand die groots wil wonen met mogelijkheden voor een bedrijfsruimte aan huis.
 
Gelegen in Almere ligt deze ruime bedrijfswoning aan de Verfmolenstraat.
De bedrijfswoning heeft een oppervlakte van 283m2 op een perceel met een oppervlakte van 777m2. De bedrijfswoning is gebouwd in 1995. Zowel de begane vloer als de verdieping kan zelfstandig benaderd worden. Ook de aangelegen bedrijfsruimte heeft een eigen in- en uitgang.
 
Verfmolenstraat 2 is goed gelegen op een hoek in de wijk Molenbuurt. De wijk kenmerkt zich als een kindvriendelijk en kenmerkt zich door relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners die tussen de 25 en 44 jaar zijn. Aan de rand van deze wijk liggen diverse bedrijfspanden, waarvan enkele met een bedrijfswoning.
 
De bedrijfswoning is goed bereikbaar met in de directe omgeving veel voorzieningen. Het NS Station Almere-Buiten, supermarkten, pompstations, het winkelcentrum Doemere met een woonboulevard en fastfood restaurants zijn op loopafstand te bereiken. De Hogering met aansluiting naar bijna alle wijken in Almere en het bedrijventerrein De Vaart zijn binnen 5 minuten te bereiken. Ook de snelweg richting bijvoorbeeld Amsterdam en Utrecht is met enkele minuten te bereiken.
 
Indeling Bedrijfswoning
De entree ligt aan de straatzijde. Via de gang kan men de begane grond en verdieping bereiken. Op dit moment zijn de begane grond en verdieping afzonderlijk en zelfstandig te gebruiken.

Begane grond
Op de begane grond is een open ruimte en open inbouwkeuken met schuifpui naar de ruime tuin. De begane grond is voorzien van een airco. Vanuit de open ruimte is er toegang tot toilet met doucheruimte. Tevens zijn er twee kamers waarvan één met een deur naar de straatzijde. Deze kamers kunnen worden gebruikt als slaapkamer, kantoor of opslag. Via een deur aan de achterzijde van de begane grond is eenvoudig van binnenuit de bedrijfsruimte te benaderen. 

Verdieping
Op de verdieping zijn vanuit de open ruimte met compacte keuken verschillende ruimtes te benaderen t.w. drie slaap/studiekamers, badkamer en bergkast. De badkamer is ruim en compleet met vrijhangend toilet, bidet, douche, twee wastafels en ligbad. Alle kamers zijn voorzien van airco. De bergkast is voorzien van een wasmachine-aansluiting.
 
Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte heeft een eigen entree met parkeerplaatsen voor de deur. De entree bevindt zich aan de straatzijde. In de entree ligt een gang van waaruit de dubbele toiletruimte, douche en pantry te bereiken zijn. In de entree is tevens een kast met wasmachine-aansluiting. Aan de open bedrijfsruimte is tevens een kleine schuur aangebouwd.

Bijzonderheden
De buitenruimte/tuin mag volgens bestemmingsplan maximaal 75% worden bebouwd tot een hoogte van maximaal 8 meter.
Er is ook een mogelijkheid om de bedrijfswoning tot kantoor te maken. Een bouwvergunning tot het verbouwen van de aangelegen ruimte met een verdieping is aanwezig. Er zijn veel mogelijkheden om de bedrijfswoning en de aangelegen bedrijfsruimte en perceel in te richten.
 
Bestemmingsplan
Poldervlak 2011, bedrijventerrein -2
Maatschappelijk – Kinderdagverblijf is toegestaan
 
Inhoud
Perceel 777 m2
Bedrijfswoning 283m2
Aangelegen ruimte 125m2
 
Verkoopprijs
€ 615.000,- k.k.
 
Kosten voor de koper zijn:
- 2% overdrachtsbelasting woning, 8% (10,4% in 2023) overdrachtsbelasting bedrijfsruimte;
- notariskosten.
 
Opleveringsniveau
Oplevering conform afspraak
 
Koopovereenkomst
De koopovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de VBO.
 
Aanvaarding
in overleg
 
Voorbehoud
Onder voorbehoud gunning van de eigenaar

Voor meer informatie:
Arcuris Bedrijfsmakelaars
Telnr. 036- 521 1900


Lees meer +

Foto's

Kenmerken & functies

Overdracht

Status

Verkocht ovb

Prijs

€ 615.000,- k.k.

Type aanvaarding

In overleg

BTW belast

Ja

Servicekosten

Bouwvorm

Bouwvorm

Bestaande bouw

Bouwjaar

1995

Indeling

Hoofdbestemming

Bedrijfsruimte

Totale oppervlakte

125 m2

Bedrijfshal oppervlakte

125 m2

Perceel oppervlakte

777 m2

Energie

Energielabel

C

Energie verloop datum

2032-09-23

Diversen

Bedrijfsruimte bedrijfshal in units vanaf

1 m2

Woonruimte

Geen woonruimte aanwezig

Locatie

In woonwijk

Onderhoud binnen

Goed

Onderhoud buiten

Goed

Overig

Hoofdbestemming

Bedrijfsruimte

Luchtbehandeling bedrijfshal

Airco

Kantoorruimte aanwezig

Nee

Plattegronden

360°

Locatie

cross