Verhuur BOG

U besluit tot de verhuur van uw bedrijfspand(en). De Arcuris Bedrijfsmakelaar neemt u alle zorgen uit handen.

1. Schouw

Onze makelaar bekijkt met u het bedrijfspand nauwkeurig. Hij zal u adviseren eventueel zaken aan te passen als die investering een hogere huurprijs rechtvaardigt. Hij adviseert u over de juiste huurprijs per vierkante meter.

2. Opdracht

U geeft ons opdracht uw bedrijfspand te verhuren. Wij ondertekenen een Opdracht tot Dienstverlening met uw én onze rechten en plichten duidelijk verwoord.

3. Advertentie

Onze Arcuris Bedrijfsmakelaars stelt een advertentie samen. Onze professionele fotograaf maakt vele foto’s uit alle mogelijke hoeken. Wij laten u graag de mogelijkheden zien van ons mediapakket.

4. Plaatsing

We plaatsen de advertentie met foto’s op onze website, Funda in business en een eigen website van uw pand. Daarnaast komt uw bedrijfspand in onze etalage te hangen. Op Facebook, Instagram, Twitter en andere sociale media vragen we veel aandacht voor uw pand.

5. Bezichtiging

Uw makelaar regelt bezichtigingen. Daarbij is hij altijd zelf aanwezig.

6. Onderhandelingen

Uw Arcuris Bedrijfsmakelaars voert eventuele onderhandelingen. De huurprijs per vierkante meter vast, maar er kunnen redenen zijn om toch in onderhandeling te gaan. Elk bod en tegenbod worden met u besproken. Hij adviseert u over de volgende stap in het onderhandelingsproces.

7. Verkoop of verhuur

De tegenpartij wil het bedrijfspand van u huren. Uw makelaar zorgt voor het huurcontract en zorgt dat al uw belangen (huurprijsaanpassingen, do’s en dont’s, opzegtermijn) daarin goed en duidelijk zijn verwoord. Hij zorgt voor ondertekening van het contract.
Deze werkwijze, in combinatie met onze kwalificaties: Betrokken, Betrouwbaar, Gedreven. Blijkt succesvol, telkens weer.
Maak direct een afspraak