Verkoop van bedrijfspanden

Een succesvolle verkoop van uw bedrijfspand(en) hangt af van een goede presentatie en een juiste vraagprijs. Die leveren serieuze kandidaat-kopers op.

1. Schouw

Onze makelaar komt langs en bekijkt uw bedrijfspand nauwkeurig. Hij komt tot een waardebepaling
en, samen met u, tot een vraagprijs, verkoopstrategie en uitvoering.

2. Opdracht

U geeft ons opdracht uw bedrijfspand te verkopen. Wij ondertekenen een Opdracht tot Dienstverlening met uw én onze rechten en plichten duidelijk verwoord.

3. Advertentie

Onze Arcuris Bedrijfsmakelaars stelt een advertentie samen. Onze professionele fotograaf maakt vele foto’s uit alle mogelijke hoeken. Wij informeren u graag naar de uitgebreide mogelijkheden van ons mediapakket.

4. Plaatsing

We plaatsen de advertentie met foto’s op onze website, Funda in business en de eigen website van uw pand. daarnaast presenteern wij uw pand in onze etalages. Op Facebook, Instagram, Twitter en andere sociale media vragen we veel aandacht voor uw pand.

5. Bezichtiging

Uw Arcuris Bedrijfsmakelaars regelt bezichtigingen. Daarbij is hij altijd zelf aanwezig.

6. Onderhandelingen

Uw makelaar voert de onderhandelingen. Elk bod en tegenbod worden met u besproken. Hij adviseert u over de volgende stap in het onderhandelingsproces.

7. Verkoop of verhuur

De onderhandelingen zijn succesvol verlopen. Uw makelaar zorgt voor de afronding op papier en onderhoudt contact met de notaris voor passeren van de akte of bij verhuurd met de huurder.
Een succesvolle verkoop van uw bedrijfspand(en) hangt af van een goede presentatie en een juiste vraagprijs. Die leveren serieuze kandidaat-kopers op.
Maak direct een afspraak